Fatih'te üç motosiklet çarpıştı: 5 yaralı, biri ağır

Fatih İsmetpaşa Mahallesi Vatan Caddesi'nde sabah 05.00'te üç motosikletin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı, biri ağır; cadde kısa süreliğine kısmen trafiğe kapandı.

Yayın Tarihi: 12.06.2026 06:55
Güncelleme Tarihi: 12.06.2026 07:10

Fatih'te üç motosiklet çarpıştı: 5 yaralı, biri ağır

Fatih'te üç motosiklet çarpıştı: 5 yaralı, biri ağır

Kaza ve olay yeri

Kaza, saat 05.00 sıralarında Fatih İsmetpaşa Mahallesi Vatan Caddesi Edirne istikametinde meydana geldi. Vatan Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 MT 3573 ve 41 ASK 298 plakalı motosikletler, Sofular Caddesi'nden yola çıkan 34 DOS 187 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle üç motosiklette bulunan toplam 5 kişi yola savruldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve ardından ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Müdahale ve trafik düzeni

Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi olarak Vatan Caddesi'nin Edirne istikametindeki üç şeridini trafiğe kapattı. Kazaya karışan motosikletlerin olay yerinden kaldırılmasının ardından kapatılan şeritler yeniden trafiğe açıldı.

FATİH'TE 3 MOTORSİKLET BİRBİRİNE GİRDİ: 1'İ AĞIR 5 YARALI

FATİH'TE 3 MOTORSİKLET BİRBİRİNE GİRDİ: 1'İ AĞIR 5 YARALI

FATİH'TE 3 MOTORSİKLET BİRBİRİNE GİRDİ: 1'İ AĞIR 5 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.