Fatih'te kontrolünü kaybeden otomobil iki iş yerine çarptı: 1 yaralı

Fatih Akşemsettin Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi'nde kontrolünü kaybeden otomobil iki iş yerine çarptı; sürücü yaralandı, polis inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 24.06.2026 21:24
Güncelleme Tarihi: 24.06.2026 21:37

Fatih'te kontrolünü kaybeden otomobil iki iş yerine çarptı: 1 yaralı

Fatih'te kontrolünü kaybeden otomobil iki iş yerine çarptı: 1 yaralı

Kaza detayları

Fatih Akşemsettin Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırıma çıktı, ardından iki iş yerine çarparak durdu.

Kazada sürücü başından yaralandı. Olay yerinde bulunan iş yerlerindeki çalışanlar ile çevredeki yayalar yaralanmadan kazayı atlattı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı ve sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazanın etkisiyle iş yerlerinde maddi hasar oluştu. Aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından belediye ekipleri bölgedeki temizliği gerçekleştirdi.

İnceleme ve değerlendirme

Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın nedenine ilişkin henüz kesin bir tespit yapılmadı; yetkililer soruşturmayı sürdürüyor.

Yerel yetkililer ve iş yeri sahipleri, benzer olayların önlenmesi için trafik güvenliği önlemlerinin ve iş yeri önlemlerinin önemine dikkat çekiyor.

FATİH’TE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, KALDIRIMA ÇIKTIKTAN SONRA İKİ İŞ...

FATİH’TE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, KALDIRIMA ÇIKTIKTAN SONRA İKİ İŞ YERİNE ÇARPTI. KAZADA SÜRÜCÜ YARALANDI.

FATİH’TE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, KALDIRIMA ÇIKTIKTAN SONRA İKİ İŞ...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.