DOLAR
42,54 0%
EURO
49,64 0%
ALTIN
5.764,39 0%
BITCOIN
3.903.740,32 0%

Fatih'te 2 Katlı Metruk Yapıda Kısmi Çökme — Kaleboyu Caddesi'nde Arama Çalışmaları Sürüyor

Fatih Kaleboyu Caddesi'nde 2 katlı metruk yapıda kısmi çökme meydana geldi; polis, itfaiye, sağlık ve UMKE ekipleri arama çalışması yürütüyor.

Yayın Tarihi: 04.10.2025 11:19
Güncelleme Tarihi: 04.10.2025 12:40

Fatih'te 2 Katlı Metruk Yapıda Kısmi Çökme — Kaleboyu Caddesi'nde Arama Çalışmaları Sürüyor

Fatih'te 2 katlı metruk yapıda kısmi çökme

İstanbulın Fatih ilçesine bağlı Kaleboyu Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı metruk bir yapıda kısmi çökme meydana geldi. Olayın nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten kaynaklanıyor.

Müdahale ekipleri ve yürütülen çalışmalar

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler yapıda kimsenin olup olmadığını tespit etmek amacıyla arama çalışması yürütüyor.

Yetkililer şu aşamada çökme nedenine ilişkin kesin bir tespit yapmadı; arama ve inceleme çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Fatih'te metruk bir yapıda kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis...

İstanbul Fatih'te metruk bir yapıda kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve UMKE ekipleri sevk edildi.

İstanbul Fatih'te metruk bir yapıda kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı