Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde otomobil yangını
Olayın ayrıntıları
Olay, saat 12.30 sıralarında TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde meydana geldi. Sarıyer Maslak TEM otoyolu üzerinde seyir halinde bulunan 34 NRS 493 plakalı, T.D. idaresindeki otomobilden henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı.
Dumanları fark eden sürücü aracı yol kenarına çekerek ilk müdahalede bulundu. Ancak alevlerin büyümesi üzerine sürücünün müdahalesi yetersiz kaldı ve yangın haber verildi.
Müdahale, hasar ve trafik
İhbar üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın nedeniyle araçta maddi hasar meydana geldi ve otomobil kullanılamaz hale geldi.
Yangın nedeniyle yol üzerinde iki şerit trafiğe kapatıldı; yangının söndürülmesinin ardından trafik tekrar normale döndü.
Yangınla ilgili çalışma başlatıldı ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.
ARACIN KALDIRILMASI