DOLAR
42,7 0%
EURO
50,13 0,05%
ALTIN
5.962,06 -1,09%
BITCOIN
3.826.587,84 -1,07%

Fatih Erbakan'dan iktidara erken seçim çağrısı: Yeniden Refah'ın Malatya kongresi

Fatih Erbakan, Malatya 3. Olağan İl Kongresi'nde 2026 ilkbaharında erken seçim çağrısı yaptı. Tek listeyle yapılan seçimde Burhan Kılıç yeniden başkan oldu.

Yayın Tarihi: 17.08.2025 16:57
Güncelleme Tarihi: 17.08.2025 17:10

Fatih Erbakan'dan iktidara erken seçim çağrısı: Yeniden Refah'ın Malatya kongresi

Yeniden Refah Partisi Malatya 3. Olağan İl Kongresi

Fatih Erbakan'dan iktidara erken seçim çağrısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Malatya 3. Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmada iktidara seslenerek, "Malatya'dan iktidara sesleniyoruz, yapacağınız en iyi şey 2026 ilkbaharında erken seçim sandığını bu milletin önüne getirmektir" dedi.

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Erbakan, sözlerine Necmettin Erbakan'ın önceki çalışmalarına atıfta bulunarak başladı. Konuşmasının bir bölümünde, "Allah Erbakan Hoca'mızdan binlerce kez razı olsun. Allah, o adımları tekraren atmayı Yeniden Refah Partisi olarak bizlere nasip eylesin inşallah," ifadelerine yer verdi.

Erbakan, ekonomik ve manevi sorunlara değinerek milletin çözümler beklediğini belirtti ve erken seçimin ülke için bir fayda olacağını savundu: "Yapacağınız en büyük hayır erken seçim sandığını getirmektir. O zaman bu millet ferasetiyle hareket edecek Milli Görüş'ü seçecek ve siz de bu ülke nasıl yönetilirmiş, ekonomi, dış politika nasıl olurmuş göreceksiniz."

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut il başkanı Burhan Kılıç güven tazeledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Malatya 3. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı