Çanakkale'de kaçak yapıların yıkımı
Çanakkale İl Özel İdaresi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma çerçevesinde, Ağustos ayında Ezine ilçesinde tespit edilen 7 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.
yürütülen tespit çalışmaları:
Müdürlük, il merkezi ve ilçelerde ruhsatsız ve kaçak yapıların tespitini yaptı. Yapılan incelemeler Ağustos ayı boyunca sürdü ve tespit edilen yapılara ilişkin kayıtlar oluşturularak müdahale planları hazırlandı.
yıkım uygulaması ve kapsamı:
Tespitler doğrultusunda Ezine ilçesinde belirlenen 7 adet kaçak yapı için yıkım işlemleri uygulandı. İşlemler, kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında yürütüldü ve yetkili müdürlük sorumluluğunda gerçekleştirildi.
ÇANAKKALE’DE İL ÖZEL İDARESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜNCE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMA ÇERÇEVESİNDE AĞUSTOS AYINDA EZİNE İLÇESİNDE 7 KAÇAK YAPININ YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.