Önceki Geceki Korkunç Olay
İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen bir saldırıda, İngiltere uyruklu boksör R.K. tarafından darbedilen taksi şoförü Kadir Biçer (56), yaşadığı korkunç anları anlattı. Biçer, olay günü İstanbul Havalimanı'ndan aldığı yolcusunun, araç hareket ettikten kısa bir süre sonra şiddete başladığını belirtti.
Olayı Anlatan Biçer'in Açıklamaları
Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Araç hareket ettikten kısa süre sonra arka koltuktaki kişi önce kulağımı ısırmaya çalıştı, ardından boynuma sarıldı. Boynumu kırmaya, gözümü oymaya çalıştı. Hayatımı tehlikede hissettim" dedi. Kendisini savunmak için aracı sağa çektiğini ve seyir halindeki araçtan atladığını belirten Biçer, bu sırada ağır yaralandığını ifade etti.
Kadir Biçer'in Sağlık Durumu
Olay sonrasında Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Biçer'in dişlerinde ve vücudunun çeşitli noktalarında kırıklar meydana geldi. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirten Biçer, boksörün "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanmasını ve en ağır cezayı almasını istedi.
Olayın Arkasındaki Detaylar
25 Nisan tarihinde meydana gelen olayda, taksi şoförü Biçer, aldığı yolcunun tahmin edilenden daha sorunlu olduğunu belirtmişti. Biçer'in ağabeyi Hüseyin Biçer, kardeşinin durumunun ciddi olduğunu ve darbenin yüzünde büyük değişikliklere yol açtığını ifade etti. Görgü tanıkları, taksinin arkasındaki başka bir aracın, Kadir'i yerde baygın şekilde bulduğunu aktardı.
Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan R.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı. İngiliz boksörün darbettiği anlar, araç içi kamera tarafından kaydedildi.
İstanbul Havalimanı'ndan aracına binen İngiltere uyruklu boksör R.K. tarafından darbedilen ve ağır yaralanan taksi şoförü Kadir Biçer'in (56), Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Biçer, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
İstanbul Havalimanı'ndan aracına binen İngiltere uyruklu boksör R.K. tarafından darbedilen ve ağır yaralanan taksi şoförü Kadir Biçer'in (56), Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Biçer, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.