Maç Sonrası Değerlendirme
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'a karşı 3-1'lik bir mağlubiyet yaşayan ikas Eyüpspor teknik sorumlusundan önemli açıklamalar geldi. Kerem Yavaş, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, rakiplerine ilk yarıda çok fazla pozisyon verdiklerini belirtti.
Maçın Analizi
Yavaş, "Beşiktaş ile dördüncülük mücadelesine çıktık. Bugüne kadar yaşadığımız süreç için bu maç çok değerliydi. Ligin yeni takımı olan Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'de oynuyor. Maça golle başladık. Ancak, golden sonra son düdüğe kadar olan bölümde, golü erken bulduğumuza pişman olduğumuz bir oyun sergiledik" ifadelerini kullandı.
İlk yarı performanslarını eleştiren Yavaş, "Bizi bugün en çok üzen nokta, özellikle ilk devredeki savunma performansıydı. İlk yarıda çok pozisyon verdik. Maçı kazanabileceğimiz fırsatlara girdik fakat bu kadar pozisyon verirseniz kazanmanız kolay değil. İkinci yarıya yapılan hamlelerle başladık ve ilk devredeki kadar pozisyon vermedik. Ancak ofansif reaksiyon veremedik. Bu durum, ligdeki iki üç kötü performanstan biriydi" şeklinde konuştu.
Gelecek Hedefler
Beşiktaş'ı tebrik eden Kerem Yavaş, "Bu mağlubiyetten gerekli dersleri alacağız. Başakşehir ile kupa maçımız var. Kazanmamız gereken bir mücadele. Yarından itibaren o maça hazırlanıp gruptan çıkmak için mücadele edeceğiz" dedi.