DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.847.860,37 -0,05%

Eyüpspor Teknik Direktörü Selçuk Şahin, Takımından Güçlü Oyun Bekliyor

Eyüpspor'un teknik direktörü Selçuk Şahin, yeni sezon hazırlıklarına dair güçlü bir oyun planı geliştirdiklerini duyurdu.

Yayın Tarihi: 17.07.2025 13:54
Güncelleme Tarihi: 17.07.2025 13:54

Eyüpspor Teknik Direktörü Selçuk Şahin, Takımından Güçlü Oyun Bekliyor

Eyüpspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Eyüpspor Teknik Direktörü Selçuk Şahin, takımının yeni sezon hazırlıklarının olumlu ilerlediğini şu sözlerle açıkladı: "Çok güçlü bir ana plan düşünüyorum, bunun yanında da yardımcı planlarımız olacak. Farklı maçlarda farklı şeyler deneyebiliriz."

Şahin, kulübün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda, milli takımdaki görevi sebebiyle oyuncuların büyük bir kısmını tanıdığını vurguladı ve takım hakkında şöyle konuştu: "Beraber oynadığım, teknik adamlığını yaptığım arkadaşlarım var. Onların da desteğiyle çok iyi bir ortam oluştu."

Takım Enerjisi ve Yeni Oyuncular

Takım içinde beklediğinden daha yüksek bir enerji bulunduğunu belirten Şahin, "İstediğimiz her şeyi yapmaya çalışan bir oyuncu grubu var. Fiziksel olarak lige hazırlamaya çalışıyoruz. Zorlandıkları dönem oldu ama hiç şikayet etmediler." dedi. Şahin, yeni oyunculara ihtiyaç duyduklarını ve bu süreçte birçok oyuncuyla görüşmeler yaptıklarını da ifade etti.

Baskı ve Oyun Planları

Eski takım teknik direktörü Arda Turan tarafından oturtulan sisteme atıfta bulunan Şahin, baskı ve rakibi karşılama konularında değişiklikler yapmak istediklerini açıkladı: "Arda hoca sistemi net oturtmuştu. Benim biraz daha farklı planlarım var."

Yeni sezonda, rakiplerin rahat hazırlanmasını engellemek adına bilinmezlik yaratmayı düşündüğünü belirten Şahin, "Farklı maçlarda farklı şeyler deneyebiliriz." dedi. Hazırlık maçlarında bu planları deneyeceklerini sözlerine ekledi.

Topa Sahip Olma Vurgusu

Şahin, takımının topa sahip olmasını ve topun değerini iyi bilmesini istediğini belirtti. "Baskı ve karşılamaya çok değer veren bir teknik adamım. Umarım bu emeğin karşılığını alırız. Enerjisi yüksek bir takım olursak, bu oyuncu grubu koşmaktan bile keyif alacak." şeklinde konuştu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı