Evren Otyakmaz: Kendi sahasında yenilmemiş takımı yenmek gurur verici
Trendyol 1. Lig 21. haftada Sivasspor, deplasmanda Bodrum FK'yı 2-1 mağlup etti
Trendyol 1. Lig 21. haftasında Sivasspor, deplasmanda Bodrum FK'yı 2-1 mağlup etti.
Sivasspor Teknik Sorumlusu Evren Otyakmaz, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında takımın performansını değerlendirdi.
O, takımın bu sonucu özellikle önemsediklerini belirterek şunları söyledi: "Öncelikle galip geldiğimiz için son derece mutluyuz. Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet elde ettik. Çünkü geçen hafta Erzurum maçında çok iyi mücadele etmiştik. 10 kişi kalmıştık ve kaybettiğimiz bir maç vardı. Bunun telafisi gözüyle bakıyorduk Bodrum maçına. Kendi sahasında mağlup olmamış bir takımı yenmenin gururunu yaşıyoruz. Oyunun genelinde iyi oynayan, isteyen bir Sivasspor vardı. Tabii ki Bodrumspor da buna karşılık verdi. Oyunun gitgelli olduğu dönemler oldu"
Otyakmaz, bu galibiyetin hem puan hem de moral açısından takım için taşıdığı öneme dikkat çekti. Geçen haftaki Erzurum maçına atıf yaparak, elde edilen sonucun sezonun geri kalanına olumlu yansıyabileceğini vurguladı.
Sonuç olarak, bu maç Sivasspor'un mücadeleci kimliğini ve toparlanma iradesini gösterdi; teknik ekip ve oyuncular için önemli bir moral kaynağı oldu.
OTYAKMAZ "KENDİ SAHASINDA YENİLMEMİŞ BİR TAKIMI YENDİĞİMİZ İÇİN GURURLUYUZ" DEDİ.