Evde kayıp, deplasmanda direnç: Sakaryaspor-İskenderunspor 2-2

TFF 2. Lig 6. haftasında Sakaryaspor ile İskenderunspor sahada 2-2 berabere kaldı; teknik direktörler maçın gidişatını, tribün tepkilerini ve çıkarılacak dersleri değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 11.10.2026 21:55
Güncelleme Tarihi: 11.10.2026 22:04

Evde kayıp, deplasmanda direnç: Sakaryaspor-İskenderunspor 2-2

maç özeti:

TFF 2. Lig 6. haftasında Sakaryaspor evinde İskenderunspor ile karşılaştı ve mücadele 2-2 sonuçlandı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi; maçın duraksamaları, tribün tepkileri ve takım performansları gündeme geldi.

teknik direktörlerin değerlendirmeleri:

Sakaryaspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, evlerinde beklenmeyen puan kaybı yaşadıklarını belirterek, "Evimizde, taraftarlarımızın önünde hiç hesapta olmayan iki puan kaybettik. Maça başlangıcımız iyiydi ve bu maçı kazanmamız gerekiyordu" ifadelerini kullandı. Bozkurt, takımın lige iyi başladığını vurguladı ve eksiklerin üzerine gidileceğini, bu sonucun kendileri için bir ders olduğunu söyledi.

İskenderunspor Teknik Direktörü Zeyni Özdemir ise deplasmandan alınan bir puanın değerine dikkat çekti: "Sakaryaspor büyük bir camia ve 5 haftadır namağlup ilerliyordu. Takımımız daha arzulu oynadı, hatta son dakikalarda galibiyet de gelebilirdi. Buradan 1 puanla ayrılıyoruz". Özdemir, İskenderunspor'un doğru yolda ilerlediğini ifade etti.

maç içi duraksamalar ve tribün tepkileri:

Maçta yaşanan duraksamalar ve tribünlerden gelen tepkiler de basın toplantısında konuşuldu. Özdemir, pozisyonları "zaman geçirme" olarak nitelendirmemek gerektiğini belirtti ve "Sakaryaspor gibi güçlü bir rakibe karşı oynarken puan mücadelesinde bunlar futbolda olağan durumlar" dedi. Ayrıca, tribünden kendisine atılan bazı maddelerin hoş olmadığını vurguladı.

Bozkurt ise maçı kaybetmelerinin ardından takımın kenetlenip çalışmalarını sürdüreceğini, eksikleri tespit edip gidereceklerini ifade etti. Her iki teknik direktörün açıklamaları, maçın sonuç kadar saha içi disiplin ve mental dayanıklılık konularını da ön plana çıkardı.

ÜMİT BOZKURT

ÜMİT BOZKURT

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!