Eskişehir sokaklarında kaçış anı: park halindeki aracın aynasını kırıp kayboldu

Eskişehir Tepebaşı'nda devriye polislerinin 'dur' ihtarına uymayan şüpheli, Hoşnudiye Mahallesi Siloönü Sokak'ta park halindeki aracın dikiz aynasını kırıp İsmet İnönü Caddesi'ne kaçtı.

Yayın Tarihi: 11.08.2026 09:50
Güncelleme Tarihi: 11.08.2026 09:55

Eskişehir sokaklarında kaçış anı: park halindeki aracın aynasını kırıp kayboldu

Olayın detayları:

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Siloönü Sokak'ta devriye görevi yürüten polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir şahsı kontrol etmek istedi. Ekipleri fark eden kişi, verilen 'dur' ihtarına uymayarak olay yerinden hızla yaya olarak kaçmaya başladı.

Kaçış sırasında sokakta park halinde bulunan bir otomobilin dikiz aynasına çarpan şüpheli, aynayı kırdıktan sonra İsmet İnönü Caddesi yönüne doğru koşarak izini kaybettirdi.

Polis müdahalesi ve inceleme:

Olayın ardından bölgedeki polis ekipleri, hem kaçış güzergâhında hem de çevredeki güvenlik kameralarında tespit amaçlı çalışma başlattı. Park halindeki araca verilen hasar kayda geçirilirken, ekipler şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için araştırmayı sürdürüyor.

Toplumsal etkiler ve güvenlik:

Mahalle sakinleri kısa süreliğine tedirginlik yaşarken, polis ekiplerinin devriye çalışmalarının yoğunlaştırıldığı öğrenildi. Yetkililer, benzer olaylarda vatandaşların müdahale etmemesi ve gördükleri şüpheli hareketleri 155 Polis İmdat hattına bildirmesi gerektiğini vurguladı.

ESKİŞEHİR'DE POLİSİN "DUR" İHTARINA UYMAYARAK KAÇAN ŞÜPHELİ, SOKAKTA PARK HALİNDEKİ BİR ARACIN...

ESKİŞEHİR'DE POLİSİN "DUR" İHTARINA UYMAYARAK KAÇAN ŞÜPHELİ, SOKAKTA PARK HALİNDEKİ BİR ARACIN DİKİZ AYNASINI KIRDIKTAN SONRA İZİNİ KAYBETTİRDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!