DOLAR
42,88 -0,02%
EURO
50,49 -0,01%
ALTIN
6.251,62 -0,1%
BITCOIN
3.755.262,62 0,16%

Eskişehir Seyitgazi'ye bağlı Şükranlı Mahallesi karla kaplandı

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki Şükranlı Mahallesi'nde gece başlayan kar yağışı beyaz örtü oluşturdu; muhtar tuzlama talep etti, belediye ekipleri müdahale etti.

Yayın Tarihi: 27.12.2025 17:15
Güncelleme Tarihi: 27.12.2025 17:15

Eskişehir Seyitgazi'ye bağlı Şükranlı Mahallesi karla kaplandı

Eskişehir Seyitgazi'ye bağlı Şükranlı Mahallesi karla kaplandı

Kırsal alanda gece başlayan yağış mahalleyi beyaza bürüdü; önlemler alındı

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Şükranlı Mahallesi'nde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Eskişehir'in yüksek kesimlerinde etkili olan yağış, Şükranlı Mahallesi'ni beyaz örtüyle kaplayarak kış mevsiminin geldiğine işaret etti.

Mahalledeki gelişmeleri değerlendiren Şükranlı Mahallesi Muhtarı Necmettin Aydın, yağışın artarak devam etmesini temenni etti. Aydın, olası buzlanma riskine dikkat çekerek, yolların güvenliği için belediyeden müdahale talep etti.

Muhtarın talebi üzerine belediye ekipleri bölgeye yönlendirildi ve tuzlama araçlarıyla yollarda çalışma yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından mahalle yolunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı, ulaşımın sorunsuz şekilde devam ettiği bildirildi.

Yetkililer, kış şartlarına karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguladı ve vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

SEYİTGAZİ İLÇESİ KIRSALI BEYAZA BÜRÜNDÜ

SEYİTGAZİ İLÇESİ KIRSALI BEYAZA BÜRÜNDÜ

SEYİTGAZİ İLÇESİ KIRSALI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.