Eskişehir'de Trafik Kazasında Ölen Yayaların Kimlikleri Belirlendi
Eskişehir Odunpazarı'nda meydana gelen kazada tramvaydan inen yayalara çarpan otomobil sonucu hayatını kaybeden üç kişinin kimlikleri belirlendi. Olayla ilgili soruşturma ve arama çalışmaları devam ediyor.
Olayın Detayları
Olay, Odunpazarı ilçesi Sultandere Mahallesi Selami Vardar Bulvarı'nda kaydedildi. İddiaya göre, ismi M.D. olan kişinin kullandığı 26 ADU 714 plakalı otomobil sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tramvaydan inen yayalara çarptı. Sürücünün, aracı yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bırakarak olay yerinden kaçtığı; polis ekiplerinin kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Hayatını Kaybedenlerin Bilgileri
Kazada hayatını kaybedenler arasında Eren Akyol (20), Ayşegül Seliti (14) ve Samiye Saygı yer alıyor. Eren Akyol'un 5 gün sonra askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Samiye Saygı'nın ise Eskişehir Şehir Hastanesi'nde hizmetli olarak çalıştığı bilgisi paylaşıldı.
Son İşlemler ve Soruşturma
Hayatını kaybeden yayaların cenazeleri otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma kapsamında polis ekiplerinin incelemeleri ve kaçan sürücünün yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.
ESKİŞEHİR'DE SÜRATLİ OTOMOBİLİN ÇARPMASI SONUCUNDA ÖLEN YAYALARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU. HAYATINI KAYBEDEN 3 KİŞİDEN BİRİSİ OLAN 20 YAŞINDAKİ EREN AKYOL'UN 5 GÜN SONRA ASKERE GİTMEYE HAZIRLANDIĞI ÖĞRENİLDİ.