Eskişehir'de trafik kazası: 1 ölü, Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt ve şoförü hastaneye kaldırıldı

Eskişehir'de Hamamkarahisar mevkiindeki kazada 1 kişi hayatını kaybetti; Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt ve şoförü Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yayın Tarihi: 07.04.2026 22:32
Güncelleme Tarihi: 07.04.2026 22:41

Eskişehir'de trafik kazası: 1 ölü, Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt ve şoförü hastaneye kaldırıldı

Eskişehir'de trafik kazası: 1 ölü, Günyüzü Kaymakamı ve şoförü hastanede

Kaza Hamamkarahisar mevkiinde gerçekleşti

Eskişehir'in Hamamkarahisar mevkiinde meydana gelen çarpışmada, Günyüzü Kaymakamı Muhammed Raşit Kurt (33) ile şoförü Muhammet K.'nin bulunduğu 26 AA 112 plakalı otomobil ile Mehmet Ali Tümer (62) idaresindeki 26 HE 018 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Kaza sonucu Mehmet Ali Tümer hayatını kaybederken, Kaymakam Muhammed Raşit Kurt ve şoförü Muhammet K. olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Tedavileri süren ikilinin iyi durumda olduğu bildirildi.

Kazadan haberdar olan protokol üyeleri arasında Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, İl Emniyet Müdürü Yılmaz ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir yer aldı. Protokol mensupları, Kaymakam ve şoförün sağlık durumu hakkında başhekimlikten bilgi aldı.

Vali Erdinç Yılmaz basın mensuplarına yaptığı açıklamada: "1 vatandaşımız vefat etmiş. Çok üzgünüz, vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaymakamımıza, şoförümüze acil şifalar diliyorum. Kaymakamımızın durumu iyi, kendisiyle görüştüm. Maalesef araçlar kafa kafaya çarpışmışlar." dedi.

ESKİŞEHİR'DE GÜNYÜZÜ YOLUNDA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADA YARALANAN GÜNYÜZÜ KAYMAKAMI MUHAMMED RAŞİT...

ESKİŞEHİR'DE GÜNYÜZÜ YOLUNDA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADA YARALANAN GÜNYÜZÜ KAYMAKAMI MUHAMMED RAŞİT KURT İLE ŞOFÖRÜ MUHAMMET K., AMBULANSLA ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ'NE GETİRİLEREK TEDAVİ ALTINA ALINDI.

ESKİŞEHİR'DE GÜNYÜZÜ YOLUNDA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADA YARALANAN GÜNYÜZÜ KAYMAKAMI MUHAMMED RAŞİT...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.