DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.775.338,52 -0,21%

Eskişehir'de 'tefecilik ve senet yağması' soruşturmasında 10 şüpheli gözaltına alındı

Eskişehir'de düzenlenen 'tefecilik ve senet yağması' soruşturmasında İl Emniyet ekiplerinin eş zamanlı operasyonuyla 10 şüpheli gözaltına alındı; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 19.09.2025 14:37
Güncelleme Tarihi: 19.09.2025 15:02

Eskişehir'de 'tefecilik ve senet yağması' soruşturmasında 10 şüpheli gözaltına alındı

Eskişehir'de "tefecilik ve senet yağması" soruşturmasında 10 şüpheli gözaltına alındı

Eskişehir'de düzenlenen operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada 10 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma "tefecilik ve senet yağması" iddiaları üzerine başlatıldı.

Soruşturmanın kapsamı

Soruşturmada, şüphelilerin "hayvan ticareti" adı altında vatandaşları faizle borçlandırdığı, senetleri iade etmediği ve baskı ya da tehditle senet imzalattığı yönündeki iddialar üzerinde duruldu. Ekipler, bu iddialara ilişkin teknik ve adli çalışmalar yürüttü.

Operasyon ve ele geçirilen materyaller

Operasyon, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Operasyonda çok sayıda dijital materyal ve belge ele geçirildi ve bu materyaller soruşturma kapsamında inceleniyor.

Soruşturmanın devamı

Gözaltındaki şüphelilerin işlemleri sürüyor. Elde edilen bulgular ve alınacak ifadeler doğrultusunda adli süreç ilerletilecek.

Eskişehir'de polis ekiplerince düzenlenen tefecilik operasyonunda 10 şüpheli gözaltına...

Eskişehir'de polis ekiplerince düzenlenen tefecilik operasyonunda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Eskişehir'de polis ekiplerince düzenlenen tefecilik operasyonunda 10 şüpheli gözaltına...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı