Eskişehir’de şüpheli ölüm: Genç kadının kaldığı evde sahte alkol bulundu, 1 tutuklama
Olayın görünümü
Eskişehir İstiklal Mahallesi Yeşiltepe Sokak’ta bir apartmanın 4’üncü katında, arkadaşının evinde misafir olarak kalan Beyza Yavuz (37) evde ölü bulundu. Olay, polis ve savcılık tarafından şüpheli ölüm kapsamında soruşturmaya alındı.
Soruşturma ve bulgular
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, genç kadının hayatını kaybettiği evde sahte alkol bulunduğu tespit edildi. Kentte yürütülen soruşturma kapsamında, evlerinde sahte alkol üretip sattıkları belirlenen baba İ.S.E. ile oğlu S.E. (49) gözaltına alındı.
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, sahte alkol, sahte alkol üretiminde kullanılan materyaller ile kaçak sigaralar ele geçirildi.
Adli süreç
Gözaltındaki şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu sonrası Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen S.E. (49) tutuklanırken, İ.S.E. hakkında ise adli kontrol uygulanarak salıverildi.
Otopsi çalışmaları
Beyza Yavuz hakkında kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için başlatılan otopsi ve adli tıp incelemeleri devam ediyor.
ESKİŞEHİR'DE ARKADAŞININ EVİNDE KALAN KADININ ŞÜPHELİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN SORUŞTURMA KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİDEN 1'İ TUTUKLANDI. GENÇ KADININ ÖLÜ BULUNDUĞU EVDE SAHTE ALKOL OLDUĞU BELİRLENDİ.