Eskişehir’de sabah kavgasında 20 yaşındaki genç bacağından bıçaklandı

Eskibağlar Mahallesi Sakman Sokak'ta sabah 06.00'da çıkan kavgada 20 yaşındaki İ.A. bacağından bıçaklandı; ilk müdahale sonrası aynı gün hastaneden taburcu edildi.

Yayın Tarihi: 20.10.2026 13:51
Güncelleme Tarihi: 20.10.2026 14:02

Eskişehir’de sabah kavgasında 20 yaşındaki genç bacağından bıçaklandı

Eskişehir'de sabah kavgasında genç bıçaklandı

Eskişehir'in Eskibağlar Mahallesi Sakman Sokak üzerinde sabah saat 06.00 sıralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay sırasında 20 yaşındaki İ.A. bacağından bıçaklanarak yaralandı.

olayın seyrine ilişkin bilgiler:

Edinilen bilgilere göre, sokakta iki taraf arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle bir tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olayda genç, bacağından yaralandı. Durumu gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

müdahale ve sonrasındaki süreç:

Olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı İ.A., sağlık ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu ve aynı gün içinde taburcu edildiği bildirildi.

Polis ekipleri, kavgaya ilişkin soruşturma ve inceleme başlattı. Olayın nedeni ve kavgaya karışan diğer kişilerin tespiti için güvenlik güçlerinin çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

ESKİŞEHİR'DE İKİ TARAF ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMANIN KAVGAYA DÖNÜŞMESİ SONUCU 20 YAŞINDAKİ GENÇ...

ESKİŞEHİR'DE İKİ TARAF ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMANIN KAVGAYA DÖNÜŞMESİ SONUCU 20 YAŞINDAKİ GENÇ, BACAĞINDAN BIÇAKLANARAK YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.