Eskişehir'de motosikletin çarptığı 9 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı

Eskişehir Odunpazarı'nda motosikletin çarptığı 9 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı; kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı, çocuk hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 18.07.2026 19:56
Güncelleme Tarihi: 18.07.2026 19:56

Eskişehir'de motosikletin çarptığı 9 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı

Eskişehir'de motosikletin çarptığı 9 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı

Kaza anı ve müdahale

Edinilen bilgiye göre, Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Ceylanlar Sokak ve İzgü Sokak kesişiminde, M.Ö. idaresindeki 26 ALN 651 plakalı motosiklet, bisiklet kullanan 9 yaşındaki U.Y.'ye çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan çocuk yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan U.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

OLAYIN YAŞANDIĞI YER

OLAYIN YAŞANDIĞI YER

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÇOCUĞA BÖYLE ÇARPTI GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.