Eskişehir’de motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı

Eskibağlar Mahallesi Genez Sokak'ta motosikletin otomobile çarpması sonucu sürücü Y.S. yaralandı; 112 ekipleri müdahale edip hastaneye kaldırdı.

Yayın Tarihi: 02.07.2026 22:56
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 23:13

Eskişehir’de motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı

Kaza detayları

Eskişehir'de seyir halindeki bir motosikletin bir otomobile çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza, Eskibağlar Mahallesi Genez Sokak üzerinde meydana geldi.

Çarpışma ve yaralanma

Edinilen bilgilere göre, Y.S. idaresindeki 48 AJS 588 plakalı motosiklet, 19 yaşındaki K.T. yönetimindeki 26 EZ 520 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü Y.S. yaralandı.

Müdahale ve soruşturma

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı.

ESKİŞEHİR'DE SEYİR HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANARAK HASTANEYE...

ESKİŞEHİR'DE SEYİR HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

ESKİŞEHİR'DE SEYİR HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANARAK HASTANEYE...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.