Eskişehir'de Kesici Aletle Rastgele Saldırı: Şüpheli Gözaltında

Eskişehir'de bir çay bahçesinde gerçekleşen kesici aletli saldırıda 5 kişi yaralandı. Şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 13.08.2024 04:09
Güncelleme Tarihi: 13.08.2024 04:09

Eskişehir'de Kesici Aletle Rastgele Saldırı: Şüpheli Gözaltında

Eskişehir'de Saldırı Şoku

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir'de bir çay bahçesinde yaşanan bir olayda, 5 kişinin kesici aletle rastgele yaralandığını açıkladı.

Olayın Detayları

Olay, Tepebaşı Rauf Orbay Caddesi'ndeki Şehit Rüstem Demirbaş Parkı'ndaki çay bahçesinde meydana geldi. Saldırgan, tanımadığı 5 vatandaşa saldırarak yaraladı.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Saldırıda yaralanan N.Ö, T.A, C.Ö, C.A. ve M.K. isimli vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi. Saldırıyı gerçekleştiren A.K. isimli şüphelinin güvenlik güçleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Vatandaşların güvenliği ön planda!

Bu tür olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasının önemli olduğunu vurgulayan Bakan Yerlikaya, vatandaşların huzur içinde yaşayabilmeleri için çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı