Eskişehir'de alt geçitte oluşan buz sarkıtı aracın ön camını kırdı
Olayın gelişimi ve yerel tepkiler
Eskişehir'in Gündoğdu Mahallesi Söğüt Ağacı Sokak üzerinde bulunan alt geçitte ilerleyen 26 AJU 351 plakalı otomobilin üzerine, geçitte oluşan buz sarkıtlarından biri düştü ve aracın ön camında maddi hasar meydana geldi.
Olayın yaşandığı yol üzerinde yaya geçidi bulunması, buz sarkıtlarının bir yaya üzerine düşme riskini gündeme getirerek tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.
Gündoğdu Mahalle Muhtarı Adem Karaman, duruma tepki göstererek buz sarkıtlarına karşı önlem alınmasını talep etti.
Yaşanan olay, kış koşullarında altyapı ve yaya kullanımına ilişkin dikkat ve önlem gerekliliğini bir kez daha hatırlattı.
ESKİŞEHİR’DE ALT GEÇİTTE OLUŞAN BUZ SARKITININ SEYİR HALİNDEKİ ARACIN ÖN CAMINA DÜŞMESİ SONUCU ÖN CAMDA MADDİ HASAR OLUŞTU.