DOLAR
42,69 0%
EURO
50,18 -0,05%
ALTIN
5.909,02 -0,19%
BITCOIN
3.658.541,18 3,34%

Eskişehir'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. T. yakalandı

Eskişehir'de Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'cebir, tehdit veya hileyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. T.'yi yakaladı.

Yayın Tarihi: 15.12.2025 15:45
Güncelleme Tarihi: 15.12.2025 16:54

Eskişehir'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. T. yakalandı

Eskişehir'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. T. yakalandı

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmada, 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. T. isimli şüpheli yakalandı.

Operasyon ve adli süreç

Olay, Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleşti. Ekiplerce yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. T. tespit edildi ve yakalandı.

Şüpheli O. T., adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

ESKİŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMADA 5 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS...

ESKİŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMADA 5 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ŞAHIS YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.