Eskişehir'de 28 yaşındaki inşaat işçisi evinde ölü bulundu, soruşturma başlatıldı

Eskişehir'de alkol aldıktan sonra eve getirilen 28 yaşındaki Eren Karakaya, ailesi tarafından yatağında ölü bulundu; olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 22.01.2026 13:45
Güncelleme Tarihi: 22.01.2026 13:45

Eskişehir'de 28 yaşındaki inşaat işçisi evinde ölü bulundu, soruşturma başlatıldı

Eskişehir'de 28 yaşındaki inşaat işçisi evinde ölü bulundu

Eren Karakaya (28), Tepebaşı ilçesi Sazova Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu. Olay sonrası polis ve savcılık inceleme başlattı; cenaze kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.

Olayın detayları

Soruşturma kayıtlarına göre, 02.30 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra rahatsızlanan Eren Karakaya, evine yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Güldeste Sokak'ta yere yığıldı. Arkadaşlarının, Karakaya'nın babasına haber vermesi üzerine baba çocuğunu eve getirdi.

Ailesi sabah odasına girdiğinde Karakaya'yı yatağında hareketsiz buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İlk tespitlerde yüz ve el bölgesinde yüzeysel kesiler olduğu kaydedildi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenaze, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Soruşturma ve adli süreç

Olay, şüpheli ölüm olarak değerlendirilip ilgili birimlerce soruşturma başlatıldı. Yetkililer, adli tıp incelemesi ve gerekli kriminal tespitlerin ardından kesin sonuca ulaşılacağını bildirdi.

ESKİŞEHİR’DE ALKOL ALDIKTAN SONRA FENALAŞTIĞI İÇİN EVE GETİRİLEN EREN KARAKAYA (28), AİLESİ...

ESKİŞEHİR’DE ALKOL ALDIKTAN SONRA FENALAŞTIĞI İÇİN EVE GETİRİLEN EREN KARAKAYA (28), AİLESİ TARAFINDAN YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU.

ESKİŞEHİR’DE ALKOL ALDIKTAN SONRA FENALAŞTIĞI İÇİN EVE GETİRİLEN EREN KARAKAYA (28), AİLESİ...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!