Eskişehir'de 2 Eylül Caddesi'nde çıkan kavgada esnaf müdahalesi
Bir esnafın araya girmesi sonucu kavga büyüdü; 1 yaralı
Eskişehir'de 2 Eylül Caddesi üzerinde, iki grup genç arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayı sakinleştirmeye çalışan bir caddedeki esnafın da araya girmesiyle çatışma genişledi.
İddiaya göre, esnaf tarafları tanıyordu ve müdahale etmek istedi. Ancak bir grubun bölgeden ayrılmasının ardından kavga, esnaf ile diğer gruptaki bir genç arasında devam etti.
Çevredeki diğer esnaf ve vatandaşların araya girmesiyle kavgaya son verildi; olayda 1 kişi yaralandı. Kavgaya karışan esnafın olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan şahıs hakkında işlem başlatarak karakola götürdü. Öte yandan kavga anları kameralara yansıdı.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
ESKİŞEHİR'DE BİR CADDE ÜZERİNDE 2 GENÇ GRUBUN TARTIŞMASININ BÜYÜMESİYLE KAVGA MEYDANA GELDİ. O SIRADA 2 TARAFI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞAN ESNAF, KAVGAYA DAHİL OLARAK OLAYIN BÜYÜMESİNE SEBEP OLDU.