Eskişehir Adliyesi'nde Basın İletişim Ofisi açıldı
Açılış, 10 Çalışan Gazeteciler Günü etkinliği kapsamında gerçekleştirildi
Eskişehir Adliyesi'nde oluşturulan Basın İletişim Ofisi, Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah'ın katıldığı bir programın ardından hizmete açıldı.
10 Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen kahvaltı programında Başsavcı Üzeyir Karakülah, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Etkinlikte, adliye bünyesinde ihtiyaç olarak belirtilen basın odası tamamlanarak basın mensuplarının kullanımına sunuldu.
Kahvaltı sonrasında Başsavcı Üzeyir Karakülah, gazetecilerle birlikte ofisin açılış kurdelesini keserek resmi açılışı gerçekleştirdi.
Başsavcı Karakülah açılışta, "10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Geçen sene bu zamanlar toplantı yapmıştık. Arkadaşlarımızın talebi üzerine bir basın odası ihtiyacı olmuştu. Ancak bu sene odamızı tamamlayabildik. Basın odamızın öncelikle hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Etkinlik, basın odasının gezilmesinin ardından adliye önünde çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.
Basın iletişim ofisinin açılması, adliye ile yerel basın arasındaki bilgi akışının düzenlenmesi ve şeffaflığın güçlendirilmesine yönelik bir adım olarak değerlendirildi.
ESKİŞEHİR CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÜZEYİR KARAKÜLAH 10 ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ VESİLESİYLE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELİRKEN, BASIN İLETİŞİM OFİSİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ.