Eski ortağını silahla yaralayan iş adamı tutuklandı

Tekkeköy'de eski ortağı tarafından tabancayla yaralanan iş adamı ameliyat edildi; saldırgan T.F. kısa sürede yakalanıp tutuklandı.

Yayın Tarihi: 10.07.2026 16:25
Güncelleme Tarihi: 10.07.2026 16:32

Eski ortağını silahla yaralayan iş adamı tutuklandı

Eski ortağını silahla yaralayan iş adamı tutuklandı

Olayın gelişimi

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki eski bir mobilya mağazasında dün meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, daha önce ortak oldukları binadan dolayı aralarında husumet bulunan iş adamı K.S., iş adamı T.F.(65) tarafından tabancayla vurularak yaralandı.

Yaralı, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Soruşturma ve hukuki süreç

Olayın ardından Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheli T.F.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Zanlı, olayda kullandığı tabancayla birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Polisteki sorgusu tamamlanan ve bugün Samsun Adliyesine sevk edilen şüpheli iş adamı T.F., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İŞ İNSANI T.F., BUGÜN SAMSUN ADLİYESİNE SEVK EDİLEREK ÇIKARILDIĞI NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANARAK...

İŞ İNSANI T.F., BUGÜN SAMSUN ADLİYESİNE SEVK EDİLEREK ÇIKARILDIĞI NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

İŞ İNSANI T.F., BUGÜN SAMSUN ADLİYESİNE SEVK EDİLEREK ÇIKARILDIĞI NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANARAK...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.