Eski belediye binasında çıkan çatı yangını Çivril'de itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Çivril Özdemirci Mahallesi'ndeki eski belediye fırınının bacasında çıkan çatı yangını, Özdemirci ve Çivril itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yayın Tarihi: 11.10.2026 00:34
Güncelleme Tarihi: 11.10.2026 00:34

Eski belediye binasında çıkan çatı yangını Çivril'de itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Olayın gelişimi:

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Özdemirci Mahallesindeki eski belediye binasında bulunan belediye fırınının çatısında yangın çıktı. İlk ihbarı alan mahalle itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yangının, fırının bacasından çıktığı yönünde bilgi edinildi. Durumu değerlendiren ekipler, söndürme çalışmalarını genişletmek için Çivril'den ek itfaiye takviyesi istedi.

Müdahale ve söndürme çalışmaları:

Özdemirci ve Çivril itfaiye ekiplerinin ortak müdahalesiyle çatıda başlayan yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olay yerine ayrıca jandarma ekipleri de yönlendirildi.

Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangının çevredeki yapılara sıçraması önlendi ve söndürme çalışmaları güvenli bir şekilde tamamlandı.

Binanın durumu ve soruşturma:

Söz konusu yapı, Özdemirci Mahallesi'nin belde statüsündeyken belediye binası olarak kullanılıyordu; belde statüsünün sona ermesiyle mahalle olarak Çivril Belediyesi'ne bağlandı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

DENİZLİ’NİN ÇİVRİL İLÇESİNE BAĞLI ÖZDEMİRCİ MAHALLESİ’NDE, ESKİ BELEDİYE BİNASINDA BULUNAN...

DENİZLİ’NİN ÇİVRİL İLÇESİNE BAĞLI ÖZDEMİRCİ MAHALLESİ’NDE, ESKİ BELEDİYE BİNASINDA BULUNAN BELEDİYE FIRINININ ÇATISINDA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.