Bist 100
10.055,98 1%
DOLAR
32,27 -0,09%
EURO
34,84 -0,01%
ALTIN
2.413,55 0,03%

Eşinin sevgilisine iç çamaşırı giydirip tecavüz eden kocaya 46 yıl hapis cezası!

Eşiyle ilişki yaşadığı şüphesiyle komşusunu önce darbeden sonra da tecavüz eden şüpheliye 46 yıl hapis cezası istendi.

Yayın Tarihi: 01.02.2024 09:26
Güncelleme Tarihi: 01.02.2024 09:26

Eşinin sevgilisine iç çamaşırı giydirip tecavüz eden kocaya 46 yıl hapis cezası!

Ağustos 2022'de İzmit'te yaşanan olay nedeniyle tutuklu halde bulunan zanlı Halil Zorlutuna'nın 46 yıl hapis cezası almasına karar verildi. Ayrıca tutuksuz yargılanan Ü.Y. hakkında 23 yıl ve F.Z. hakkında da 20 yıl hapis cezası istendi. 

Önceki yıl yaşanan garip olayda Halil Zorlutuna, eşi F.Z.'nin kendisini yan komşusu ile aldattığından şüphelenmesi üzerine, komşusu M.Y.'yi tecavüz etmişti. Hatta öyle ki bu tecavüzü kayda almış, M.Y.'yi darbetmiş ve tüm olanlarda da başka bir komşusu Ü.Y. isimli diğer komşusu da ona yardım etmişti. Tecavüz ve darb nedeniyle zarar gören F.Z. aynı zamanda Halil Zorlutuna tarafınan gasp ve yağmaya maruz kaldı.

Yaşanan olaylar sonrası M.Y. şikayetçi olurken, dün 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın kararı netleşti. Hakimin kararına göre Halil Zorlutuna'ya yağma, cinsel saldırı, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, özel hayatın ihlali, silahla yaralama suçundan hazırlanan iddianamede 46 yıl hapis cezası verildi. 

Cumhuriyet Savcısı ise tutuksuz olarak yargılanan F.Z. için 20 yıl ve yine tutuksuz yargılanan komşu Ü.Y. hakkında da 23 yıl hapis isteminde bulundu. 

kocaeli

Neler oldu?

Ağustos 2022'de İzmit Yenidoğan Mahallesi'nde yaşanan olayda, Halil Zorlutuna eşi F.Z'nin kendisini aldattığından şüphelenerek telefonuna gelen mesajları okudu. Komşusu M.Y. ile karısının cinsel içerikli mesajlaştıklarını gören Halil Zorlutuna, diğer komşusu Ü.Y. ile bir plan yaparak eşinin telefonundan komşusu M.Y.'ye mesaj attı. M.Y.'yi evine davet eden Zorlutuna, komşusu Ü.Y. ile odaya saklandı. 

kocaeli

M.Y. eve geldikten sonra yatak odasına geçerken, bu sırada Zorlutuna ile komşusu Ü.Y. harekete geçti. Birden ortaya çıkarak önce tabanca ile M.Y.'yi korkuttular. Daha sonra ise Halil Zorlutuna, beyzbol sopası ile M.Y.'yi darbetti. Darbettiği M.Y.'yi önce çırılçıplak soyan daha sonra da kayda alarak tecavüz eden Zorlutuna, görüntüleri şantaj yapmak için de kullandı. Ayrıca, M.Y'nin otomobilini eşi F.Z.'nin üzerine geçirtti.