Eşine silah fotoğrafı gönderdiği iddia edilen koca gözaltına alındı

Samsun Atakum'da eşine silah fotoğrafı ve tehdit mesajı gönderdiği iddia edilen C.K. gözaltına alındı; mahkeme ev hapsiyle serbest bıraktı.

Yayın Tarihi: 08.07.2026 15:30
Güncelleme Tarihi: 08.07.2026 15:31

Eşine silah fotoğrafı gönderdiği iddia edilen koca gözaltına alındı

Eşine silah fotoğrafı gönderdiği iddia edilen koca gözaltına alındı

Olay

Samsun'un Atakum ilçesinde, iddiaya göre evde çıkan tartışmanın ardından iki çocuk annesi D.B.K. (38), çocuklarıyla birlikte babaevine gitti.

Bunun üzerine eşi C.K. (39)'nin WhatsApp üzerinden bir silah fotoğrafı gönderip, "Çocukları evin önünde indir, indirmezsen seni de aileni de öldürüp katliam yaparım" şeklinde tehdit içerikli mesajlar gönderdiği öne sürüldü.

Soruşturma ve yasal süreç

Kadının şikayeti üzerine Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında C.K. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

İşlemlerinin ardından C.K. Samsun Adliyesi'ne sevk edildi; mahkeme tarafından verilen ev hapsi tedbir kararıyla serbest bırakıldı.

SAMSUN'UN ATAKUM İLÇESİNDE EŞİNE WHATSAPP ÜZERİNDEN SİLAH FOTOĞRAFI GÖNDEREREK KENDİSİNİ VE...

SAMSUN'UN ATAKUM İLÇESİNDE EŞİNE WHATSAPP ÜZERİNDEN SİLAH FOTOĞRAFI GÖNDEREREK KENDİSİNİ VE AİLESİNİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLEN KOCA Ç.K.(39), POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

SAMSUN'UN ATAKUM İLÇESİNDE EŞİNE WHATSAPP ÜZERİNDEN SİLAH FOTOĞRAFI GÖNDEREREK KENDİSİNİ VE...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.