Esenyurt'ta yolda husumet bıçaklı kavgaya dönüştü

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde iki husumetlinin yol üzerinde karşılaşması bıçaklı kavgaya dönüştü; saldırı anları çevredekilerce kaydedildi.

Yayın Tarihi: 09.09.2026 21:56
Güncelleme Tarihi: 09.09.2026 21:56

Esenyurt'ta yolda husumet bıçaklı kavgaya dönüştü

Esenyurt'ta yolda husumet bıçaklı kavgaya dönüştü

İstanbul Esenyurt ilçesi Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi yanyolunda meydana gelen olayda, iddiaya göre husumetli iki kişi karşılaşınca tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay sırasında bir şahsın elindeki bıçakla diğerine saldırdığı, çevredeki vatandaşların da müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

Olay anı ve görüntüler:

Yaşananlar çevredeki kişiler tarafından cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırganın bıçakla müdahalede bulunduğu, çevredekilerin araya girerek durdurmaya çalıştığı anlar yer aldı. Kayıtlarda çatışmanın kısa süreli fakat gergin olduğu dikkat çekti.

Müdahale ve süreç:

Olayın ardından saldırgan yaralı olarak polis eşliğinde hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından şahsın gözaltına alınacağı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların müdahalesi, daha fazla yaralanmanın önlenmesine katkı sağladı.

Emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlattı; güvenlik kameraları ve cep telefonu kayıtları delil niteliğinde değerlendirilecek. Bölge sakinleri kısa süreli panik yaşarken, olayın ardından yanyolda trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili resmi makamlardan yapılacak açıklamalar bekleniyor. Görüntülerin sosyal medyada yayılması, benzer vakaların anlık kayıtlarla belgelendiğini bir kez daha ortaya koydu.

Esenyurt’ta korku dolu anlar kamerada: Elindeki bıçakla husumetlisine saldırdı

Esenyurt’ta korku dolu anlar kamerada: Elindeki bıçakla husumetlisine saldırdı

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.