Esenyurt'ta tartıştığı kuyumcuda silahlı dehşet yaşatan zanlı Çatalca'da yakalandı

Esenyurt'ta tartıştığı kuyumcuda silahlı saldırı düzenleyen D.D., bir eczane çalışanını yaraladı; ihbar üzerine Çatalca'da bir çiğköftecide yakalandı.

Yayın Tarihi: 21.10.2026 22:56
Güncelleme Tarihi: 21.10.2026 22:56

Esenyurt'ta tartıştığı kuyumcuda silahlı dehşet yaşatan zanlı Çatalca'da yakalandı

Esenyurt'ta silahlı saldırı iddiası

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde öğle saatlerinde bir kuyumcuda silahla ateş açıldığı, yan iş yerinde bulunan bir eczane çalışanının yaralandığı bildirildi. Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Olayın gelişimi:

İddialara göre sabah saatlerinde D.D. ile kuyumcu arasında Piri Reis Mahallesi'nde bir tartışma yaşandı. Bir süre sonra iş yerinden ayrılan şahsın silahını alarak geri döndüğü, o sırada kuyumcunun yanında bulunan eczane çalışanının vurularak yaralandığı aktarıldı.

Yakalanma ve soruşturma:

Olayla ilgili çalışma yürüten ekipler, gelen bir ihbar üzerine şüphelinin Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bir çiğköftecide olduğunu tespit etti. Bahse konu adrese giden polis ekipleri, D.D. isimli zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Esenyurt’taki kuyumcu saldırganı Çatalca’da yakalandı

Esenyurt’taki kuyumcu saldırganı Çatalca’da yakalandı

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.