Esenyurt'ta 'kız meselesi' nedeniyle 22 yaşındaki Y.E.S. bacağından vuruldu

Esenyurt'ta 'kız meselesi' yüzünden 22 yaşındaki Y.E.S. üç el ateş edilerek bacağından yaralandı; hastaneye kaldırıldı, polis soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 13.04.2026 13:38
Güncelleme Tarihi: 13.04.2026 13:38

Esenyurt'ta 'kız meselesi' nedeniyle 22 yaşındaki Y.E.S. bacağından vuruldu

Esenyurt'ta 'kız meselesi' nedeniyle 22 yaşındaki genç bacağından vuruldu

Olayın ayrıntıları

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Y.E.S. biriyle 'kız meselesi' nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın ardından genç, arabasına binmek isterken kimliği belirsiz bir kişinin silahla ateş etmesine maruz kaldı. Şahsın 3 el ateş ettiği ve Y.E.S.'nin bacağından yaralandığı öğrenildi. Saldırgan olay yerinden kaçtı.

Yaralı genç apartman önüne kadar kaçarak yere yığıldı. Çevredekilerin ve aile fertlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Y.E.S. hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalede hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Soruşturma ve ifadeler

Olayın ardından polis ekipleri çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri üzerine çalışma başlattı. Hastanede tedavi altında olan Y.E.S.'nin kız arkadaşına 'Bir kurşun bana bir şey yapmaz' şeklinde mesaj attığı öğrenildi.

Mahalle sakini Abidin Köroğlu olayla ilgili, 'Bir ses duyduk, baktığımızda komşumuzu vurmuşlar. 22 yaşlarında genç bir çocuktu, bacağından vurulmuştu. Polis ve sağlık ekiplerine haber verdik. Vuranlar olaydan sonra kaçtılar, yaralı da hastaneye kaldırıldı. Olayı tam olarak bilmiyoruz ama kız mevzusu olduğunu söylediler' diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

OLAY YERİ

OLAY YERİ

ESENYURT'TA "KIZ MESELESİ" NEDENİYLE 22 YAŞINDAKİ Y.E.S., SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.