Esenler'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Esenler'de gerçekleşen silahlı saldırıda Metin Dolançay hayatını kaybetti. Polis, şüphelilerin peşinde.

Yayın Tarihi: 01.08.2024 00:39
Güncelleme Tarihi: 01.08.2024 00:39

Esenler'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Esenler'deki Silahlı Olay

Esenler'de, motosikletle bir tekstil atölyesinin önüne gelen iki zanlıdan biri, içeriye silahla ateş açtı. Bu saldırı sonucunda 41 yaşındaki Metin Dolançay yaşamını yitirdi.

Olay Anı

Menderes Mahallesi 369 Sokak'taki tekstil atölyesinin önünde meydana gelen olayda, motosikletle gelen şüphelilerden biri iş yerinin camından içeri doğru ateş ederek Dolançay'ı vurdu.

Kaçış ve Müdahale

İhbar üzerine olay yerine hızlıca polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin hastaneye götürdüğü Dolançay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüphelilerin Durumu

Metin Dolançay'ın sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi. Olayın ardından polis, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı