Erzurumspor yönetiminden Orbanic’e hastane ziyareti; Yakup Kırtay’a 100. maç plaketi

Erzurumspor yönetimi, Boluspor maçında sakatlanan Matija Orbanic’i hastanede ziyaret etti; Yakup Kırtay 100. maçına özel forma ve plaketle ödüllendirildi.

Yayın Tarihi: 14.04.2026 09:44
Güncelleme Tarihi: 14.04.2026 09:44

Erzurumspor yönetiminden Orbanic’e hastane ziyareti; Yakup Kırtay’a 100. maç plaketi

Erzurumspor yönetiminden Orbanic’e hastane ziyareti

Erzurumspor FK yönetimi, Boluspor maçında yaşadığı talihsiz pozisyon sonrası sakatlanarak hastaneye kaldırılan Matija Orbanic'i tedavisi devam eden hastanede ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim, oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve Orbanic'e moral verdi. Kulüp açıklamasında, oyuncuya acil şifalar dilendiği ve en kısa sürede sahalara dönmesinin temenni edildiği kaydedildi.

Yakup Kırtay’ın 100. maç gururu

Erzurumspor’un Boluspor maçı sonrası, altyapıdan yetişen ve takıma uzun süreli katkı sunan Yakup Kırtay için 100. maç anısına bir forma ve plaket takdim edildi. Ödül, Kulüp Başkanı Ahmet Dal tarafından verildi.

Kulübün paylaşımında, Yakup Kırtay’ın armaya kattığı değere vurgu yapılarak, sahada gösterdiği aidiyet, azim ve karakter nedeniyle tebrik edildiği ve kendisine nice 100’lü maçlar dilendiği ifade edildi.

Değerlendirme

Her iki girişim de kulübün hem oyuncu sağlığına verilen önemi hem de altyapıdan yetişen oyunculara yönelik bağlılığını ortaya koyuyor. Yönetimin hem sakat oyuncuya destek ziyareti gerçekleştirmesi hem de 100. maçını çıkaran oyuncuyu ödüllendirmesi, kulüp kültüründe dayanışma ve takıma aidiyet unsurlarının öncelikli olduğunu gösteriyor.

ERZURUMSPOR YÖNETİMİ BOLUSPOR MAÇINDA SAKATLANAN FİLE BEKÇİSİ MATİJA ORBANİC’İ HASTANEDE ZİYARET...

ERZURUMSPOR YÖNETİMİ BOLUSPOR MAÇINDA SAKATLANAN FİLE BEKÇİSİ MATİJA ORBANİC’İ HASTANEDE ZİYARET ETTİ, 100. MAÇINA ÇIKAN YAKUP KIRTAY’I TEBRİK ETTİ.

ERZURUMSPOR YÖNETİMİ BOLUSPOR MAÇINDA SAKATLANAN FİLE BEKÇİSİ MATİJA ORBANİC’İ HASTANEDE ZİYARET...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.