DOLAR
42,83 -0,03%
EURO
50,38 -0,36%
ALTIN
6.169,82 -0,03%
BITCOIN
3.745.510,2 0,12%

Erzurum Palandöken'de otomobil bina ile duvar arasında asılı kaldı

Erzurum Palandöken'de 34 GHZ 670 plakalı otomobil, Hacı Sait Kırküzer Camii yanında kontrolünü kaybederek bahçe duvarına çarpıp bina ile duvar arasında asılı kaldı; sürücü hafif yaralandı.

Yayın Tarihi: 25.12.2025 09:26
Güncelleme Tarihi: 25.12.2025 09:30

Erzurum Palandöken'de otomobil bina ile duvar arasında asılı kaldı

Erzurum Palandöken'de otomobil bina ile duvar arasında asılı kaldı

Erzurum’un Palandöken ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, bir apartmanın bahçe duvarına çarpıp duvar ile bina arasında asılı kaldı.

Kaza ayrıntıları

Edinilen bilgiye göre, Hacı Sait Kırküzer Camii yanında seyir halinde olan 34 GHZ 670 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç önce apartmanın bahçe duvarına çarptı, ardından apartmana çarparak duvar ile bina arasında asılı kaldı.

Kazada otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüyü tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı; sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çekici ve vinç müdahalesi

Kazaya karışan aracı yerinden almak için olay yerine gelen çekici, aracı bulunduğu yerden almaya çalıştığı sırada otomobil bahçeye düştü. Araç daha sonra vinç yardımıyla bulunduğu alandan kaldırılarak çıkarıldı.

Soruşturma

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ERZURUM’UN PALANDÖKEN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA OTOMOBİL BİNA İLE DUVAR ARASINDA...

ERZURUM’UN PALANDÖKEN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA OTOMOBİL BİNA İLE DUVAR ARASINDA ASILI KALDI.

ERZURUM’UN PALANDÖKEN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA OTOMOBİL BİNA İLE DUVAR ARASINDA...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.