Erzurum'un Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanda çıkan yangında 10 kişi dumandan etkilendi. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.
Yangın, apartmanın merdiven boşluğunda başladı ve durum, 112 Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine hızla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldıktan sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.
Kısa sürede kontrol altına alınan yangın sonrası, apartmanın içinde bulunan 10 kişi, itfaiye ekipleri tarafından balkon ve pencerelerden tahliye edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, dumandan etkilenen kişilere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumlarının iyi olduğunu bildirdi.
Erzurum'da, yangın çıkan apartmanda dumandan etkilenen 10 kişi itfaiye ekiplerince tahliye edildi.
Erzurum'da, yangın çıkan apartmanda dumandan etkilenen 10 kişi itfaiye ekiplerince tahliye edildi.