Erzurum'da Tarihi Eserler Ele Geçirildi
Erzurum'da, 2. Murad ve Bizans dönemine ait tarihi eserlerin ele geçirildiği bir operasyon gerçekleştirildi.
Kaçakçılıkla Mücadele Çalışmaları
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, kent genelinde kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor.
Operasyonun Detayları
Bu kapsamda, yapılan operasyon sonucunda kent merkezinde 11 adet sikke, 2 kolye, 2 biblo ve 2 obje olmak üzere toplamda 17 tarihi eser ele geçirildi.
Adli İşlemler Başlatıldı
Olayla ilgili olarak S.B. ve M.I. isimli iki kişi hakkında adli işlemler başlatıldı. Bu operasyon, tarihi eser kaçakçılığının önlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Erzurum'da 2. Murad ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 11 sikke ile 2 kolye, 2 biblo ve 2 obje olmak üzere 17 tarihi eser ele geçirildi.