Erzurum'da Gürcistan plakalı tır refüjü aşıp depo duvarına daldı
Kaza ayrıntıları
Erzurum'un Uzundere ilçesinde, Erzurum-Artvin kara yolunda Artvin istikametinden Erzurum yönüne seyir halinde olan Gürcistan plakalı TIR, ilçe girişinde bulunan akaryakıt istasyonunun önündeki yan yolda henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı.
Kontrolden çıkan araç önce orta refüje çarptı, çarpmanın etkisiyle savrularak vinç ve elektrik direklerinin bulunduğu deponun duvarını yıktıktan sonra durabildi. Olayda, depoda bulunan direklerin sürücü kabinine girmesine ramak kala durduğu öğrenildi.
Güvenlik ve soruşturma
Kazada, emniyet kemeri takılı olan Gürcü uyruklu sürücü yara almadan kurtuldu. Çevredeki vatandaşlar olay yerine koşarak sürücüye yardım etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi; sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde sürücünün herhangi bir yaralanmasının bulunmadığı belirlendi.
Kaza nedeniyle bölgede kısa süreli trafik aksaması yaşandı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı ve kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (TS-AT)
Erzurum'da Gürcistan plakalı tır kontrolden çıktı: Refüjü aşıp direk deposuna böyle daldı