Erzincanspor'un 2026-2027 Nesine 2. Lig Kura Sonuçları: Rakipleri Belirlendi

2026-2027 Nesine 2. Lig kura çekiminde Erzincanspor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Kırmızı Grup’a yerleştirildi; rakipleri açıklandı.

Yayın Tarihi: 07.06.2026 17:59
Güncelleme Tarihi: 07.06.2026 18:03

Erzincanspor'un 2026-2027 Nesine 2. Lig Kura Sonuçları: Rakipleri Belirlendi

Erzincanspor'un 2026-2027 Nesine 2. Lig Kura Sonuçları

Kura çekimi sonucunda Erzincanspor'un grubu netleşti

2026-2027 sezonu Nesine 2. Lig grup kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirildi. Yapılan çekim sonucunda Erzincanspor, müsabakalara Kırmızı Grup’ta başlayacak.

Kırmızı Grup’ta yer alan takımlar şu şekilde sıralandı: Erzincanspor, Bingölspor, 1461 Trabzon FK, 52 Orduspor FK, Adana 01 FK, Altınordu, Ankara Demirspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faal A.Ş., Fethiyespor, İskenderunspor A.Ş., Kahramanmaraş İstiklal Spor, Karacabey Belediyespor A.Ş., Kırklarelispor, Kütahyaspor, MKE Ankaragücü, Sakaryaspor A.Ş., Serik Spor Futbol A.Ş. ve Sultan Su İnegölspor.

Kura çekiminin tamamlanmasının ardından kulüpler ve taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak fikstür tarihini beklemeye başladı. Fikstür yayımlandığında maç programı ve başlama tarihleri resmen duyurulacak.

Grup, farklı bölgelerden gelen ve çeşitli sportif geçmişe sahip ekipleri bir araya getiriyor. Erzincanspor için önümüzdeki sezon, hem lig içindeki rekabet hem de seyahat yoğunluğu açısından dikkat çekici bir dönem olacak.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN KURA ÇEKİMİNDE ERZİNCANSPOR, KIRMIZI...

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN KURA ÇEKİMİNDE ERZİNCANSPOR, KIRMIZI GRUP’TA YER ALDI

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN KURA ÇEKİMİNDE ERZİNCANSPOR, KIRMIZI...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!