Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Erzincan Kemah'ta turistlere ve ziyaretçilere özel bungalov yapıldı!

Erzincan'ın Kemah ilçesinde harekete geçen bakanlık, turisit ve ziyaretçiler için belediye ile koordine bir şekilde bungalov inşa etti.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 14:51
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 14:51

Erzincan Kemah'ta turistlere ve ziyaretçilere özel bungalov yapıldı!

Erzincan’ın Kemah ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle bungalovlar inşa edildi. İnşa edilen bungalovlar Bakanlığın desteği ile yapılırken, Kemah Belediyesi tarafından da projelendirme işlemleri tamamlandı. İlçenin hakim noktası olarak bilinen “Bayrak Tepe”ye turist ve misafirlerin ağırlanabilmesi için toplamda 4 bungalov inşa edildi. 

Erzincan’ın Karasu Nehri yakınındaki evler, ilçede hem tarihi hem de turistik yerlerin başında gelirken, doğal güzelliklere de kuş bakışı bir seyir sunuyor. Bu nedenle talebi yükselen bölgede ev sayısının artırılması planlanıyor. 

erzincan

Turist ve ziyaretçilerin ağırlanması adına yapılan bungalovlar hakkında konuşan Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, ilçeyi turizme kazandırmak adına çeşitli projeler yürüttüklerini kaydetti. Söz konusu bungalovların da tarihi ve doğal yapıya uygunluğu nedeniyle yürütülen projeler arasında yer aldığını vurguladı. 

Belediye olarak amaçlarının ilçeyi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu kaydeden Aslan, bungalova gelen misafirlere ilçenin tüm güzelliklerini sunacaklarını söyledi. Ayrıca günübirlik, haftalık ata da 15 günlük ziyaretler için bungalovların uygun olduğunu belirterek sözlerini bitirdi.