Erzincan'da 35. birim amirleri toplantısında koordinasyon vurgusu

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında 35. Birim Amirleri Toplantısı'nda projeler, kurumlar arası koordinasyon ve vatandaş talepleri değerlendirildi.

Yayın Tarihi: 01.10.2026 13:46
Güncelleme Tarihi: 01.10.2026 13:46

Erzincan'da 35. birim amirleri toplantısında koordinasyon vurgusu

Erzincan'da 35. Birim Amirleri Toplantısı gerçekleştirildi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, vali yardımcıları ve birim amirlerinin katılımıyla 35. Birim Amirleri Toplantısı yapıldı. Toplantı, Valilik Toplantı Salonunda düzenlendi ve kentte yürütülen çalışmalar ile devam eden projelerin son durumuna odaklanıldı.

Toplantı gündemi:

Toplantıda mevcut projelerin ilerleme aşamaları üzerinde duruldu. Birim amirleri, yürüttükleri çalışmalara ilişkin ayrıntılı bilgi sunarak planlanan hedeflere ulaşma sürecini paylaştı. Projelerin hedeflenen süre içerisinde tamamlanabilmesi için saha koordinasyonunun ve kurumlar arası iş birliğinin önemi ön plana çıktı.

Vali Aydoğdu'nun vurguları:

Vali Aydoğdu, projelerin eksiksiz ve zamanında bitirilmesi gerektiğini belirterek kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesini istedi. Ayrıca vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının sahada takip edilerek çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi. Kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı şekilde sürdürülmesi için çalışmaların titizlikle yürütülmesi gerektiğini kaydetti.

Toplantı kapsamında birim amirleri, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi sunumlarını tamamladı ve değerlendirmeler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınacağı bildirildi.

ERZİNCAN'DA 35. BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

ERZİNCAN'DA 35. BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.