Erkan Aydın mahalle ziyaretlerine devam ediyor:
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilçeyi ortak akıl ve istişare anlayışıyla yönetme hedefi doğrultusunda mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Mollafenari Mahallesi'ndeki ziyarette vatandaşlarla doğrudan temas kuran Başkan Aydın, yerinde talepleri dinleyip notlar aldı ve hizmet eşitliğine vurgu yaptı.
Cuma namazı ve mahalle sohbeti:
Başkan Aydın, Mollafenari Mahallesi'nde Üç Kuzular (Üç Kozlar) Camii'nde cuma namazını kıldı. Namaz sonrası mahalle sakinlerine çorba ikramında bulunarak, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi ve gündelik ihtiyaçlar ile beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Muhtarlık görüşmesi ve manevi ziyaret:
Ziyaret kapsamında Mollafenari Mahalle Muhtarlığı'nda muhtar Orhan Çile ile bir araya gelen Başkan Aydın, mahallede yürütülen çalışmalar, öncelikli ihtiyaçlar ve vatandaşlardan gelen talepler hakkında detaylı bir görüşme yaptı. Görüşmede, yapılabilecek çalışmalar konusunda karşılıklı fikirler paylaşıldı. Ayrıca Başkan Aydın, Üftade Hazretleri’nin hocası Hızır Dede Hazretleri’nin kabrini ziyaret ederek dua etti.
Muhtar Orhan Çile, mahalleye yönelik hizmet ve yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Aydın'a teşekkür etti. Başkan Aydın ise Osmangazi'nin her mahallesine eşit ve nitelikli hizmet ulaştırmak için çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü yineledi.
OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ERKAN AYDIN, İLÇEYİ ORTAK AKIL VE İSTİŞARE ANLAYIŞIYLA YÖNETME HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR. İLÇENİN FARKLI NOKTALARINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK TALEP, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ YERİNDE DİNLEYEN BAŞKAN AYDIN, BU KEZ MOLLAFENARİ MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.