Ergan Dağı'nda temiz havada ritim: Erzincanlı kadınlar step aerobikle kenetlendi

Ergan Dağı'nda düzenlenen Herkes İçin Spor etkinliğine Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliği yaptı; 100'ün üzerinde kadın step aerobik yaptı.

Yayın Tarihi: 16.08.2026 07:41
Güncelleme Tarihi: 16.08.2026 07:41

Ergan Dağı'nda temiz havada ritim: Erzincanlı kadınlar step aerobikle kenetlendi

Ergan Dağı'nda step aerobik etkinliği

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen etkinliğe 100'ün üzerinde kadın katıldı. Ergan Dağı'nın temiz havası eşliğinde katılımcılar müzikle eş zamanlı step aerobik hareketlerini uyguladı.

Katılım ve atmosfer:

Etkinlikte kadınlar hem fiziksel aktivite yaparak sağlıklı yaşam konusunda farkındalık kazandı hem de doğayla iç içe keyifli vakit geçirdi. Organizasyon, katılımcılara birlikte spor yapma ve sosyalleşme fırsatı sundu.

Slogan ve kapanış:

Program, "Herkes için spor, herkes için hareket" sloganıyla tamamlandı.

ERZİNCAN’DA "HERKES İÇİN SPOR" ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ERGAN DAĞI’NDA STEP AEROBİK ETKİNLİĞİ...

ERZİNCAN’DA "HERKES İÇİN SPOR" ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ERGAN DAĞI’NDA STEP AEROBİK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.