Erenler’de kırsal mahallelerde üstyapı ve yol çalışmaları sürüyor

Erenler ilçesinde tarla yolları açılıyor, mevcut yollar onarılıyor, kilitli parke ve yeni sokak çalışmaları ile doğalgaz hattı sonrası asfalt düzenlemeleri yapılıyor.

Yayın Tarihi: 21.07.2026 12:20
Güncelleme Tarihi: 21.07.2026 12:20

Erenler’de kırsal mahallelerde üstyapı ve yol çalışmaları sürüyor

Erenler’de kırsal mahallelerde üstyapı çalışmaları devam ediyor

Sakarya’nın Erenler ilçesi genelindeki kırsal mahallelerde yürütülen yol açma, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Belediye açıklamasına göre, uygulamalar kırsal ulaşım ağının güvenilirliğini artırmayı hedefliyor.

Yol açma ve bakım kapsamında tarla yolları açılırken, mevcut yolların bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor. Mahalle içi ulaşımı kolaylaştırmaya yönelik kilitli parke taşı döşeme ve yeni sokak açma işlemleri sürüyor.

Doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı hatlarda ise asfalt yama ve yol düzenlemeleri yapılıyor; bu çalışmalar mahalle yollarının kullanım ömrünü uzatmayı amaçlıyor.

Başkan dinç: çalışmalar hız kesmeden sürecek

Yürütülen saha faaliyetlerine ilişkin değerlendirme yapan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “İlçemiz genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel Erenlerimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SAKARYA'NIN ERENLER İLÇESİ GENELİNDEKİ KIRSAL MAHALLELERDE YOL AÇMA, BAKIM, ONARIM VE PARKE TAŞI...

SAKARYA'NIN ERENLER İLÇESİ GENELİNDEKİ KIRSAL MAHALLELERDE YOL AÇMA, BAKIM, ONARIM VE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

SAKARYA'NIN ERENLER İLÇESİ GENELİNDEKİ KIRSAL MAHALLELERDE YOL AÇMA, BAKIM, ONARIM VE PARKE TAŞI...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.