Ereğli'de kavşakta peş peşe çarpışma: üç kişi hastaneye kaldırıldı

Ereğli'de Hacı Mustafa Kavşağı'nda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı; sağlık ekipleri müdahale edip yaralıları hastaneye taşıdı.

Yayın Tarihi: 22.10.2026 17:37
Güncelleme Tarihi: 22.10.2026 17:37

Ereğli'de kavşakta peş peşe çarpışma: üç kişi hastaneye kaldırıldı

kaza detayları:

Konya'nın Ereğli ilçesinde Hacı Mustafa Kavşağı Anıt Caddesi üzerinde meydana gelen zincirleme kazada dört araç birbirine çarptı ve 3 kişi yaralandı. Olay, cadde üzerinde yol kenarında bekleyen araçlara yönelik bir çarpışma zinciri şeklinde gerçekleşti.

çarpışmanın seyri:

Edinilen bilgiye göre, H.S. (23) idaresindeki 16 BZY 050 plakalı otomobil, Anıt Caddesi'nde yol kenarında bekleyen 06 FL 0866 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hareket eden bu araç önce önündeki 42 APD 505 plakalı araca, ardından 42 BIM 836 plakalı araca çarptı. Zincirleme çarpışma sonucunda dört araçta da maddi hasar oluştu.

müdahale ve soruşturma:

Kazada, 06 FL 0866 plakalı araçta bulunan E.D. (27), E.D. (42) ve B.D. (69) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma ve tahkikat çalışmaları yetkililer tarafından sürdürülüyor.

KONYA’NIN EREĞLİ İLÇESİNDE 4 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ...

KONYA’NIN EREĞLİ İLÇESİNDE 4 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.