Erdoğan: Seçimlerde vaat yağmuru yapanların Ankara'ya su sağlayamaması eleştirildi

Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda, seçim dönemindeki vaatlere rağmen Başkent Ankara'ya su verilememesini eleştirerek, milletin buna terk edilmeyeceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 07.01.2026 13:37
Güncelleme Tarihi: 07.01.2026 13:37

Erdoğan: Seçimlerde vaat yağmuru yapanların Ankara'ya su sağlayamaması eleştirildi

Erdoğan: Seçimlerde vaat yağmuru yapanların Ankara'ya su sağlayamaması eleştirildi

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, siyasi rakiplerini ve seçim dönemindeki vaatlerini eleştirdi.

"Seçim zamanı meydanlarda vatandaşı vaat yağmuruna tutup bugün Başkent Ankara’ya su bile veremeyen beceriksizliklerin insafına bu milleti bırakmamak için yapacağız"

Erdoğan'ın sözleri, hizmet vaatleri ile uygulamadaki sonuçlar arasındaki uyumsuzluğa işaret ediyor. Konuşmada öne çıkan temas, seçmenin somut hizmet beklentileri ve yerel altyapı hizmetlerinin sürdürülebilirliğinin önemiydi.

Bu çerçevede Erdoğan, yönetim anlayışını savunurken, vatandaşın günlük yaşamını doğrudan ilgilendiren temel hizmetlerin sağlanmasının seçmen tercihleri üzerinde belirleyici olduğunu vurguladı.

AK Parti Grup Toplantısı notu olarak, Erdoğan'ın mesajı hem hükümetin hizmet performansına hem de muhalefetin seçim vaatlerinin uygulanabilirliğine dair eleştirel bir değerlendirme niteliği taşıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Seçim zamanı meydanlarda vatandaşı vaat yağmuruna tutup bugün Başkent...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Seçim zamanı meydanlarda vatandaşı vaat yağmuruna tutup bugün Başkent Ankara'ya su bile veremeyen beceriksizliklerin insafına bu milleti bırakmamak için yapacağız"

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.