Erdoğan Çengelköy'de esnafı ziyaret etti, çocuklara oyuncak ve harçlık verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan ayrılarak İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı Çengelköy Mahallesi'ne geçti. Prof. Dr. Beynun Akyavaş Caddesi üzerinde aracını durduran Cumhurbaşkanı, kısa bir sokak turu ve esnaf ziyaretinde bulundu.
ziyaretin akışı:
Erdoğan ziyaret sırasında bir oyuncak dükkanına girerek iş yeri yetkilileriyle sohbet etti. Dükkan çalışanları ve çevredeki vatandaşlarla samimi bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı, iş yerindeki çocuklara oyuncak hediye etti ve onlara harçlık verdi.
esnaf ve vatandaş buluşması:
Esnafla yapılan sohbetlerde küçük işletmelerin gündemindeki konulara değinildi. Vatandaşlarla selamlaşan Erdoğan, sokak gezisinde karşılaştığı kişilerle kısa süreli sohbetler yaparak destek mesajları aldı. Ziyaret, cadde üzerindeki kısa temaslarla sürdü.
Görüşmeler sırasında Cumhurbaşkanı'nın esnaf ve çocuklarla kurduğu diyaloglar, ziyaretin ana temasını oluşturdu ve bölgedeki günlük hayat akışı içinde gerçekleşti.
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İSTANBUL'UN ÜSKÜDAR İLÇESİNE BAĞLI ÇENGELKÖY MAHALLESİ'NDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ.