Erciyes’te yeniden kar yağışı: Kayseri'de beyaz örtü turizmcileri sevindirdi

Erciyes Dağı'nda hava sıcaklıklarının düşmesiyle yeniden kar yağışı başladı; 14 Kasım'daki örtünün ardından gelişme bölge turizmcilerini sevindiriyor.

Yayın Tarihi: 25.11.2025 14:27
Güncelleme Tarihi: 25.11.2025 14:27

Erciyes’te yeniden kar yağışı: Kayseri'de beyaz örtü turizmcileri sevindirdi

Erciyes’te kar yağışı yeniden başladı

Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Erciyes Dağında, Kayseri’de hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından yeniden kar yağışı başladı.

14 Kasımda yağan kar ile beyaza bürünen Erciyes’teki bu son yağış, dağın üzerindeki beyaz örtünün yeniden oluşmasına katkı sağladı.

Turizmciler ve bölge beklentileri

Beyaz örtünün gelişi, yerel turizmciler tarafından olumlu karşılandı; gelişme, bölgedeki kış turizmi faaliyetleri açısından takip edilen bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Mevcut haber, sahadan edinilen gözlemlere dayanmakta olup, henüz ek resmi açıklama paylaşılmadı. Erciyes’teki kar durumuyla ilgili güncellemeler izlenmeye devam ediyor.

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ KIŞ TURİZMİ MERKEZLERİNDEN OLAN ERCİYES DAĞI’NDA YENİDEN KAR YAĞIŞI...

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ KIŞ TURİZMİ MERKEZLERİNDEN OLAN ERCİYES DAĞI’NDA YENİDEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI.

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ KIŞ TURİZMİ MERKEZLERİNDEN OLAN ERCİYES DAĞI’NDA YENİDEN KAR YAĞIŞI...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.