Erciyes 38 FK teknik yapısını koruyor

Erciyes 38 FK, 2026-2027 sezonunda teknik direktör Adem Çak ve sportif direktör Alper Aslan ile yola devam etme kararı aldı; transferler raporlarla şekillenecek.

Yayın Tarihi: 15.06.2026 08:51
Güncelleme Tarihi: 15.06.2026 08:55

Erciyes 38 FK teknik yapısını koruyor

Erciyes 38 FK teknik yapısını koruyor

Erciyes 38 futbol kulübü, TFF 3. Lig'de 2026-2027 sezonu öncesinde teknik yapılanmasını koruma kararı aldı. Mavi siyahlı ekip, mevcut teknik kadroyla yola devam ederek süreklilik ve istikrar hedefliyor.

Teknik kadro kararı

Kulüp yönetimi, teknik direktörlük görevini sürdüren Adem Çak ve sportif direktör Alper Aslan ile yeni sezonda da çalışma kararı aldı. Adem Çak, aralık 2025’te takımın başına getirilmiş; Alper Aslan ise Mart 2025’te sportif direktörlük görevine başlamıştı. Geride kalan sezonda her iki isim de takımın gelişiminde rol oynadı.

Hazırlık ve transfer planı

Yeni sezon hazırlıklarına kısa süre içinde başlanması bekleniyor. Kulüpten edinilen bilgilere göre, iç ve dış transfer çalışmalarının teknik direktör ve sportif direktörün raporları doğrultusunda şekilleneceği planlanıyor. Yönetim, 2026-2027 sezonunda üst sıraları hedefleyen bir kadro oluşturmayı amaçlıyor.

Kulüp yönetimi kararıyla teknik heyette istikrarın sürdürülmesi ve planlı bir transfer süreciyle takımın rekabet gücünün artırılması hedefleniyor.

ERCİYES 38 FUTBOL KULÜBÜ, YENİ SEZONDA DA TEKNİK DİREKTÖR ADEM ÇAK VE SPORTİF DİREKTÖR ALPER ASLAN...

ERCİYES 38 FUTBOL KULÜBÜ, YENİ SEZONDA DA TEKNİK DİREKTÖR ADEM ÇAK VE SPORTİF DİREKTÖR ALPER ASLAN İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

ERCİYES 38 FUTBOL KULÜBÜ, YENİ SEZONDA DA TEKNİK DİREKTÖR ADEM ÇAK VE SPORTİF DİREKTÖR ALPER ASLAN...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.